Werken bij Finish Profiles

Wij geloven in het ondernemerschap van onze werknemers, Finish Profiles biedt dan ook ruim baan om te groeien in het bedrijf. Er is ruimte voor ideeën en innovaties op elk gebied zoals sales, productontwikkeling marketing en personeelsbeleid. Geïnteresseerd om te werken bij Finish Profiles? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Finish Profiles is ruim 30 jaar producent van hoogwaardige dak- en gevelbeplating. Vanuit onze hoofdvestiging in Purmerend bieden wij een breed assortiment aan van zelf geproduceerde profielplaten, dakpanplaten, damwandplaten, staalprofielen, zetwerk en toebehoren.Het succes van Finish Profiles Group komt voort uit onze kwalitatieve, innovatieve producten die door deskundig personeel in eigen fabriek snel en goed worden geproduceerd. Wij maken daarbij steeds gebruik van 1e klas materiaal. De oorspronkelijk gebruikte stalen coils van British Steel heten inmiddels coils van Tata Steel en hebben nog steeds die specifieke kenmerken waarmee wij bekend zijn geworden. Dankzij een goede samenwerking en een eigen voorraad kunnen wij snel leveren aan zowel kleine als grote opdrachtgevers. Daarnaast bestaat Finish Profiles Group uit:

Kijk hieronder voor openstaande vacatures of neem contact op met Dieuwke van onze HR afdeling via dieuwkevandervossen@finish-profiles.com.

 

Openstaande vacatures van Finish Profiles