Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u antwoorden op enkele veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u contact opnemen met onze afdeling klantenservice via webshop@finish-profiles.nl of via tel. 0800 2090.

Algemeen

Iedereen kan bij ons terecht om onze producten te bestellen. Dit kan via onze website, via de telefoon, fax, email of kom langs bij onze Finish Profiles showroom in Purmerend. Kom gerust langs voor een kop koffie en gratis advies van onze experts.

De showroom is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur t/m 17.00 uur. Het is mogelijk om buiten deze tijden om langs te komen. Maak daarvoor een afspraak.

Het magazijn is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur t/m 15.00 uur. Het is mogelijk om buiten deze tijden om langs te komen. Maak daarvoor een afspraak.

Bij Finish Profiles kunt u altijd terecht voor vrijblijvend advies. Neem contact op met onze klantenservice voor een afspraak en wij zullen u helpen in de showroom of telefonisch.

De Finish Profiles showroom is gevestigd op de Van IJsendijkstraat 383, 1442 LB te Purmerend. Kom gerust langs voor een kop koffie!

Ja, dat is mogelijk op aanvraag. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen u daarna verder helpen.

Vol trots kunnen wij u mededelen dat Finish Profiles eind 2017 het NEN-EN-ISO 9001 certificaat heeft verkregen. Dit is voor ons belangrijk, omdat Finish Profiles al meer dan 30 jaar staat voor service, snelheid en kwaliteit. Een uiting hiervan berust in onze ISO certificering.

Het proces

Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zullen uw ontvangstbevestiging, orderbevestiging of leveringsaankondiging alsnog per mail aan u versturen.

U kunt dan contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen u informeren voer de status van uw bestelling en kunnen indien nodig met andere vragen helpen.

Levering

Elke bestelling boven de 200m2 wordt franco bezorgd, zonder bijkomende kosten. Onder de 200m2 betaalt u € 125,– transportkosten voor profielplaten en € 155,– transportkosten voor sandwichpanelen.

Heeft u slechts iets kleins nodig, die bijvoorbeeld per post of pakketdienst kan worden verstuurd? Dan zijn de bezorgkosten 7 euro excl. BTW

Indien gewenst bezorgen wij uw bestelling bij u thuis. De materialen worden bezorgd ongelost op de wagen. In overleg kan er eventueel franco gelost naast de wagen geleverd worden. Kijk voor meer informatie bij bezorgen.

Finish Profiles levert aan klanten wereldwijd. Voor meer informatie over de landen waarnaar wij leveren kan u contact opnemen met onze verkopers. U kunt ons bereiken via tel: 0800 2090 of via email: info@finish-profiles.nl

Wij, onze verkopers en onze bezorgers doen er alles aan om de beloofde levertijd waar te maken. Als dat onverhoopt niet lukt, brengen we u daarvan op de hoogte.

Ja, dat is mogelijk. Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u zowel uw factuur als bezorgadres invullen.

Montage

Dat is zeker mogelijk. Stem af met onze klantenservice wat uw wensen zijn. U kunt ons bereiken via tel: 0800 2090 of via email: info@finish-profiles.nl

Onderhoud

Zorg voor goede ventilatie.
De keuze van het onderdak en de lucht- en dampdichtheidsprestaties van de dakopbouw bepalen in grote maten het risico op condensatie.

Wilt u persoonlijk advies? Dan kan u gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via tel: 0800 2090 of via email: info@finish-profiles.nl

Al onze producten worden vervaardigd uit verzinkt staal of aluzink, al dan niet voorzien van een coating. Verzinkt staal wordt na het walsen door een zinkbad gehaald met als doel het staal tegen corrosie te beschermen.

Garantie

Producten met een Colorcoat HPS200 Ultra® of een Colorcoat Prisma® coating kunnen een garantieperiode hebben tot maar liefst 40 jaar (zie garantietabel). U kunt voor deze producten een garantieaanvraag indienen. Dit kan via de website van TataSteel.
Voor de overige Colorcoat® producten kan u bij Finish Profiles een aanvraag indienen. Dit geldt voor de volgende coatings: Colorcoat® PVDF (12 jaar voor gevel) en Colorcoat® Polyester 25 mu (10 jaar gevel). U kan het garantiecertificaat aanvragen via de website van Finish Profiles.

Gedurende een periode van zes maanden garandeert Finish Profiles dat de door haar geleverde zaken vrij zijn van ontwerp, materiaal- en fabricagefouten.

Retour

Het is mogelijk om uw bestelling te retourneren. Daarvoor zijn er echter wel een aantal voorwaarden waaraan voldaan moeten worden:

  1. U retourneert binnen een termijn van 14 dagen. De zichttermijn gaat in op de dag u het artikel ontvangt.
  2. Uw bestelde producten zijn geen maatwerk: bijvoorbeeld profielplaten/sandwichpanelen. Dit kunnen wij helaas niet opnieuw aan andere klanten verkopen.

De consument zendt het product terug met alle geleverde toebehoren, indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking, en conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Het risico en de bewijslast voor de juiste en tijdige uitoefening van het herroepingsrecht ligt bij de consument.

De consument draagt de rechtstreekse kosten van het terugzenden van het product. Als de consument de verkoper opdracht geeft om het product op te halen dan berekent de verkoper hiervoor transportkosten, en zal het tijdstip van ophalen door verkoper worden bepaald.

Betaling

U kunt betalen via iDeal, Creditcard en via Paypal. Welke methode u ook kiest, u betaalt altijd veilig.

De betaling dient binnen 30 dagen na de factuurdatum te geschieden. Via de webshop dient u echter gelijktijdig te betalen met uw aanvraag.