Pre-fab schuren

Finish Pre-fab schuren en bergingen

Op zoek naar extra opbergruimte? Dan zit u goed bij Finish Profiles! Wij produceren en leveren standaard schuren en bergingen van 2 tot en met 6 meter. Wij zijn dé specialist van Nederland op het gebied van stalen opbergruimtes. Via onze zusterbedrijf Finish Building bieden wij een uitgebreid aanbod aan schuren, bergingen en kleine loodsen in vele formaten en toepasbaar voor diverse doeleinden. U bent van harte welkom om bij ons de juiste berging te kiezen. Onze verkoop adviseurs helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Een stalen schuur is een duurzame oplossing als u op zoek bent naar meer opslagruimte. Of u nu zoekt naar extra ruimte voor uw fietsen, tuinmeubelen of gereedschap: met de stalen schuur van Finish slaagt u zeker! Heeft u specifieke wensen over de vorm en het formaat van uw nieuwe schuur? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij maken namelijk via ons zusterbedrijf Finish Building schuren en loodsen op maat. Vraag een van onze adviseurs naar de mogelijkheden!

De stalen schuren en bergingen van Finish Building zijn gemaakt met precisie en deskundigheid en bovendien van hoogwaardig materiaal (TATA Steel). Wij produceren alles zelf in onze fabriek in Purmerend, zodat wij snel en tegen scherpe prijzen kunnen leveren. De standaardmaten schuren en bergingen zijn vrijwel altijd direct uit voorraad leverbaar. Wilt u zeker weten of uw schuur op voorraad is? Bel ons dan op 0299 – 45 12 43 of stuur een mail naar info@finish-building.nl.

Bezoek ons zusterbedrijf voor uw ideale schuur, berging, en/of garage:

Finish Building

Voordelen van onze Finish Pre-fab  schuren, bergingen en garages zijn:

  • Extra opberg/opslag ruimte
  • Uitgebreid aanbod aan schuren, bergingen en kleine loodsen
  • Leverbaar in verschillende formaten
  • Toepasbaar voor diverse doeleinden
  • Duurzame oplossing
  • Snelle levering
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding