Garantiecertificaat

Garantie

Bij toepassingen met Colorcoat® HPS200 Ultra® kunt u direct een Tata Steel Confidex® garantiecertificaat  bij Tata Steel aanvragen. Dit is alleen mogelijk via het online aanvraagformulier van Tata Steel Colors. Tata Steel geeft een schriftelijke Confidex® Garantie af voor de hoogwaardige Colorcoat® HPS200 Ultra® en Prisma® producten, direct aan de eindgebruiker. Voor de overige producten wordt een garantie vanuit Finish Profiles afgegeven. Elke garantie heeft betrekking op een specifiek gebouw en vermeldt de gegarandeerde prestaties van het product onder de in de garantie beschreven voorwaarden.

De voordelen van Confidex garanties zijn als volgt:

 1. Voor Colorcoat® HPS200 Ultra® en voor Colorcoat® Prisma® gelden respectievelijk een Tata Steel Confidex garantietermijn van maximaal 40 en maximaal 30 jaar, ook voor snijkanten en zonder jaarlijkse inspectie en onderhoudsverplichting.
 2. Gebaseerd op eenvoudige diagrammen (zie onder), zonder uitzonderingen vanwege de ligging en oriëntatie van het gebouw.
 3. Eventueel dakhelling >1° bij de Colorcoat Prisma en HPS200 Ultra.
 4. Wordt rechtstreeks aan de gebouweigenaar gegeven, anders dan de meeste andere garanties op de markt.
 5. Heeft digitaal een snel en eenvoudig in te vullen registratieformulier.
 6. Is volledig overdraagbaar wanneer het gebouw van eigenaar verandert.
 7. Dringt het risico terug binnen elk onderdeel van het distributiekanaal.

Garanties op overige Colorcoat® producten

Het is niet noodzakelijk om voor gebouwen iedere garantie bij ons aan te vragen (in een C2/C3 omgeving). Voor Colorcoat® PVDF (12 jaar voor gevel) en Colorcoat® Polyester 25 mu (10 jaar gevel) kunt u via het downloaden via onze website een standaard Colorcoat® product prestatie garantie opvragen. Wilt u een garantieverklaring voor een specifiek project op naam, dan is het voldoende om uw Finish Profiles ordernummer(s) en projectgegevens aan Finish Profiles door te geven. U ontvangt dan van ons een garantieverklaring op bedrijfsnaam met uw referentie.

Download het onderstaande formulier voor meer informatie met betrekking tot de voorwaarden:

Garantievoorwaarden Coatings

Vragen? Neem contact met ons op via info@finish-profiles.nl of +31 (0)299 451 200.

Confidex® Garantie-aanvraag

Confidex® is de product prestatie garantie voor Colorcoat HPS200 Ultra® en Colorcoat Prisma® wanneer toegepast aan de buitenzijde van het gebouw. Het biedt uitgebreide dekking tot maar liefst 40 jaar, inclusief snijkanten. Wij helpen u graag om de aanvraag van deze garantie succesvol te laten verlopen. Hieronder hebben wij een kort stappenplan opgesteld om u te helpen bij het aanvragen van een garantiecertificaat:

Stappenplan garantie-aanvraag:

 1. Ga naar website: Tatasteelconstruction.com
 2. Klik de coating aan die voor u van belang is: Colorcoat HPS200 Ultra® of Prisma®.
 3. Volg de stappen die Tata Steel weergeeft en zo kunt u uw aanvraag indienen.
 4. In geval van problemen kunt u contact opnemen met de klantenservice van Finish Profiles, zij zullen u verder helpen.

Stuur ons een bericht of Bel ons.

Garantie-aanvraag op overige Colorcoat® producten

Voor de garanties op overige Colorcoat® producten kunt u de aanvraag bij Finish Profiles indienen. Dit betref de coatings: Colorcoat® PVDF (12 jaar voor gevel) en Colorcoat® Polyester 25 mu (10 jaar gevel). U kunt via het downloaden via onze website een standaard Colorcoat® product prestatie garantie opvragen. Wilt u een garantieverklaring voor een specifiek project op naam, dan is het voldoende om uw Finish Profiles ordernummer(s) en projectgegevens aan Finish Profiles door te geven. U ontvangt dan van ons een garantieverklaring op bedrijfsnaam met uw referentie.

Ga naar onze website Finish-Profiles.com  en vraag uw Finish Garantiecertificaat aan!