Finish Storage

Finish Self Storage

Deze activiteit van Finish Profiles levert een uitgebreid scala aan Self Storageoplossingen in de kwaliteit, waar Finish Profiles om bekend staat. Finish Self Storage biedt maatwerk om de oppervlakte van een magazijn, schuur of bedrijfsruimte te vergroten. Het ontwerp is er altijd op gebaseerd om een ruimte optimaal te vullen en te vergroten. Met hoogwaardige entresolvloeren, tussenvloeren, magazijnstellingen, wanden, en deuren wordt de gebruiksruimte vergroot en kan een investering snel worden terug verdiend. De productie vindt natuurlijk plaats in eigen huis!

Heeft u meer informatie nodig bij het bestellen van uw order? 

Bel ons op 0800 2090

Onze expertise

Finish Self Storage levert allerlei mogelijke vloeren, wanden, deuren voor de inrichting van Self Storage bedrijven. Onze expertise is het bieden van een totaal pakket, waarbij ontwerp, advies, bouw en realisatie van opbergruimtes onder 1 dak plaatsvinden. Of het nu gaat om een, twee, of een groot aantal Units, Finish Profiles levert vanuit haar fabriek in Purmerend snel, persoonlijk en de gewenste kwaliteit.

Inrichting

Voor de inrichting wordt gekozen uit kwalitatief hoogwaardige materialen als het gaat om zetwerk en beplating. Standaard worden benodigd zetwerk, profielen en kozijnen geleverd in 1,5mm sendizimir verzinkt materiaal, dat aan beide zijden voorzien is van een coating. Voor de binnenzijde wordt een interieurcoating aangebracht en aan de zichtzijde een polyestercoating in diverse RAL kleuren.