Finish profiles serviceBestellen

Bestellen

Een nog echt particulier bedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in stalen dak- en wandplaten. Vanuit ons hoofdkantoor en productieafdeling in Purmerend bieden wij een kenniscentrum aan die adviseert in de optimale toepassing en vele mogelijkheden van stalen profielen en accessoires in de bouw. 

De aanwezige voorraad, de volumes en de eigen productie stellen ons in staat snel en flexibel te kunnen leveren voor een scherpe prijs.

Ervaar het gemak en bestel via de webshop, per email of telefonisch, of persoonlijk bij ons aan de balie in Purmerend. Velen van onze producten kunt u direct ophalen in Purmerend, maar wij bezorgen ook in heel Nederland per zelf-lossende vrachtwagen. Doordeweeks zijn wij geopend van 07:00 tot 17:00 uur.  Test ons!

Telefoon 0299 – 45 12 00.

Maatwerk

Als producent van een uitgebreid assortiment aan dak- en gevelbeplating zijn wij in staat om snel in te spelen op uw behoeften. Dankzij een modern machinepark en een uitgekiende organisatie kunnen wij onze producten snel produceren en leveren. En dat geldt natuurlijk niet alleen voor onze profielplaten, maar ook voor het bijbehorende zetwerk en accessoires.

Finish Profiles heeft de kennis, het vakmanschap én de machines om onze producten in eigen huis te produceren. Wij zijn er dan ook trots op dat wij onze profielplaten voor u op de millimeter precies knippen. Uw zetwerk wordt daarbij natuurlijk ook in de door u gewenste vorm gezet. Onze producten worden altijd gemaakt uit dezelfde rol staal. Hierdoor zijn kleurverschillen uitgesloten en leveren wij een prachtig product aan u uit.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via 0299 – 45 12 00.

Bel ons

Levering door heel Nederland

Al uw Finish Profiles producten worden zorgvuldig verpakt en vervoerd met ons eigen vervoer. U kunt met onze adviseur afstemmen wanneer de levering plaats moet vinden. Hierbij aangehecht kunt u een overzicht van onze transport planning vinden.

Uw bestelling kan worden geleverd met onze zelf lossende vrachtwagen, hiervoor dient het bezorgadres wel bereikbaar te zijn voor vrachtwagen en trailer combinaties (17 meter lengte). Er is ook de mogelijkheid om met de kleinere express wagen de bestelling te bezorgen, deze heeft geen zelf lossende grijper.

Buiten Nederland of de waddeneilanden
Wilt u uw bestelling geleverd krijgen op de waddeneilanden, België of Duitsland (grensstreek) dan is dit mogelijk. Informeer vooraf bij ons naar de mogelijkheden en kosten: 0299 – 45 12 00.

Test ons