Sandwichpanelen dak

U vindt in onze webshop alle mogelijke varianten sandwichpanelen dak die er zijn. U kunt kiezen uit verschillende structuren, coatings, kleuren en diktes. Elk sandwichpaneel kent een eigen toepassing.

Finish Profiles is ruim 30 jaar producent van hoogwaardige dak- en gevelbeplating. Vanuit onze hoofdvestiging in Purmerend bieden wij een breed assortiment aan van zelf geproduceerde profielplaten, dakpanplaten, sandwichpanelen, damwandplaten, staalprofielen, zetwerk en toebehoren. Finish Profiles heeft de kennis, het vakmanschap én de machines om onze producten in eigen huis te produceren. Wij zijn er dan ook trots op dat wij onze profielplaten voor u op de millimeter precies knippen. Uw zetwerk wordt daarbij natuurlijk ook in de door u gewenste vorm gezet. Onze producten worden altijd gemaakt uit dezelfde rol staal. Hierdoor zijn kleurverschillen uitgesloten en leveren wij een prachtig product aan u uit. Finish Profiles maakt voor haar producten uitsluitend gebruik van de beste kwalilteit staal en coatings van Tata Steel. Kijk bijvoorbeeld eens naar ons aanbod met de HPS200 Ultra® coating. Deze zeer hoogwaardige coating is het beste wat de markt te bieden heeft. En dat ziet u terug in onze garantie van 30 jaar! Natuurlijk bieden wij onze producten ook met een polyester coating aan.

Sandwichpanelen van Finish Profiles bestaan uit een buitenplaat (metaal, kunststof) en een binnenplaat (metaal, kunststof, alufolie) met daartussen isolatie. Deze geïsoleerde panelen van Finish Profiles kunnen een eenvoudig gemonteerd worden en hebben een lange lev ensduur. Sandwichpanelen beschikken in vergelijking tot enkelwandige panelen over een aantal voordelen, met als belangrijkste punt dat isolatie zorgt voor een flinke kostenbesparing en houdt je gebouw afhankelijk van de isolatiewaarde vorstvrij of op een aangename temperatuur. Waar u ook voor kiest, Finish Profiles is uw betrouwbare partner. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

loods hal garage loods garage hal