Waarom Finish Profiles?

Finish Profiles is ruim 30 jaar producent van hoogwaardige dak- en gevelbeplating. Vanuit onze hoofdvestiging in Purmerend bieden wij een breed assortiment aan van zelf geproduceerde profielplaten, dakpanplaten, damwandplaten, staalprofielen, zetwerk en toebehoren. Onze visie is innovatieve toepassingen in de staalbouw toegankelijk te maken voor mens en bedrijf.

Finish Profiles maakt gebruik van hoogwaardig staal én coatings van Tata Steel uit IJmuiden. En dankzij onze jarenlange ervaring is Finish Profiles in staat om snel en flexibel uw opdrachten uit te voeren. Finish Profiles maakt voor haar producten uitsluitend gebruik van de beste kwalilteit staal en coatings van Tata Steel. Denk hierbij aan de HPS200 Ultra® coating. Deze zeer hoogwaardige coating is de beste kwaliteit die de markt te bieden heeft. En dat ziet u terug in onze garantievoorwaarden. Huisleverancier Tata biedt meer dan 30 jaar garantie op deze producten. Natuurlijk bieden wij onze producten ook met een polyester coating aan. Waar u ook voor kiest, Finish Profiles is een betrouwbare partner.

Als producent van een uitgebreid assortiment aan dak- en gevelbeplating zijn wij in staat om snel in te spelen op uw behoeften. Dankzij een modern machinepark en een uitgekiende organisatie kunnen wij onze producten snel produceren en leveren. En dat geldt natuurlijk niet alleen voor onze profielplaten, maar ook voor het bijbehorende zetwerk en accessoires.

Finish Profiles heeft de kennis, het vakmanschap én de machines om onze producten in eigen huis te produceren. Wij zijn er dan ook trots op dat wij onze profielplaten voor u op de millimeter precies knippen. Uw zetwerk wordt daarbij natuurlijk ook in de door u gewenste vorm gezet. Onze producten worden altijd gemaakt uit dezelfde rol staal. Hierdoor zijn kleurverschillen uitgesloten en leveren wij een prachtig product aan u uit.

Heeft u specifieke wensen en wilt u graag een beroep doen op onze kennis? Wij zijn persoonlijk bereikbaar onder telefoon 0800 2090 (van 08.00 – 17.00 uur). Finish Profiles helpt u graag verder.

 Finish Profiles team

Finish Profiles, innovatief in staal 

Finish Profiles – VISIE
Maak innovatieve toepassingen in de staalbouw toegankelijk voor mens en bedrijf. Zo wordt efficiënt en duurzaam bouwen met staal voor iedereen mogelijk.

Finish Profiles – MISSIE
Onderscheiden door continue nieuwe oplossingen te bedenken hoe staal in de bouw kan worden toegepast. Voor zowel bedrijven als particulieren een totaal pakket aan innovatieve stalen bouwmaterialen en accessoires ontwikkelen en aanbieden. Met van start tot finish de garantie op de beste kwaliteit, snelle levering en persoonlijke service. En loyaliteit en sportief zaken doen het team en haar relaties met elkaar verbindt.

Iso Certificering

Een uiting hiervan berust in onze ISO certificering. Met trots laten wij u dan ook weten dat Finish Profiles eind 2017 het NEN-EN-ISO 9001 certificaat heeft verkregen! Waarom is het ISO certificaat zo belangrijk ? Wij als Finish Profiles staan al meer dan 30 jaar voor Service, Snelheid en Kwaliteit

Om u als relatie van ons, deze waarden te kunnen garanderen, is het van belang dat wij met ons gehele Team, volgens een kwaliteitssysteem binnen onze organisatie werken. Door het verkrijgen van het certificaat, is dit de bevestiging dat we daarin geslaagd zijn.

 

Neem een kijkje in onze fabriek