Dakpanplaten kopen bij de specialist

Gaat u dakpanplaten kopen? Sinds 1990 produceert Finish Profiles haar unieke dakpanplaat “Finish Dak”. Met een daklengte van 400 mm is deze plaat als een van de sterkste dakpanplaten in Nederland duidelijk herkenbaar. Voor grotere dakoppervlaktes is deze dakpan perfect geschikt met of zonder anticondensfolie te leveren. In 1995 startte Finish Profiles met de productie van een lagere dakpan, onder de naam Kingstile.

Er kwam een steeds grotere behoefte in Nederland voor een dakpanplaat die geschikt was voor kleinere dakoppervlaktes. De Kingstile heeft een plaatlengte van 350 mm en in tegenstelling tot het Finish Dak, met 5 hoge golven, beschikt de Kingstile over 6 golven. Zowel de Kingstile als Finish Dak dakpanplaten worden in de vestiging van Finish Profiles te Purmerend geproduceerd. Daarnaast zijn er keuzes en oplossingen genoeg vanwege de diverse coatings, interieurs, diktes en uitvoeringen. Steeds meer Nederlanders gingen onze dakpanplaten kopen en waren hier zeer tevreden over, hier waren wij ontzettend trots op.

De  Kingstile dakpanplaten zijn uitgegroeid tot de best verkochte  in Nederland en één van onze zogenaamde ‘hardlopers’. Het dakpanprofiel is ideaal als vervanger van een traditioneel pannendak. Een dak dat hiervan is gemaakt is 100% waterdicht en wordt gemakkelijk gemonteerd op bestaande panlatten. De Finish Kingstile dakpanplaten zijn verkrijgbaar in HPS200® ultra of polyester coating met een plaat dikte van 0,50 mm. Doordat wij de Kingstile dakpanplaten zelf produceren op de volledig geautomatiseerde walsstraat in de fabrieken van Finish Profiles is de levertijd kort.

Finish dakpanplaten onderscheiden zich door de langere levensduur, het lichte gewicht, de stormbestendigheid en de zeer eenvoudige montage. Kiest u voor Finish, dan kiest u voor snelheid, service en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Gaat u dakpanplaten kopen? Dan bent u bij ons dus aan het juiste adres! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, wij vertellen u namelijk graag meer!

 

Wij denken graag met u mee. Neem daarom gerust contact met ons op!
Tel: 0800 2090
Email: info@finish-profiles.nl

Dakpanplaat

 

Dakpanplaten dak grijs zwart Finish Profiles