Betaling

Wij rekenen geen betaalkosten aan onze klanten en bieden de onderstaande betaalmogelijkheden. Het is daarnaast ook mogelijk om de producten persoonlijk in Purmerend af te halen en ter plekken de betaling te verrichten (contant en/of pinnen). Hulp nodig of vragen? Neem gerust contact met ons op: 0800 2090.

iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Met internetbankieren kunt u direct gebruik maken van iDEAL zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Betalen (pin bij afhalen)
Het is mogelijk om uw bestelling bij afhalen met PIN te betalen. Let hierbij op dat de bestedingslimiet van uw pinpas toereikend is. Deze is gemakkelijk eenmalig te verhogen door telefonisch contact met uw bank of via de online bankieren app van uw bank.

Overboeking
U maakt het aankoopbedrag over op onze rekening. Bij deze optie krijgt u na het bevestigen van uw order een email met daarin het bedrag en onze gegevens. Nadat de overboeking bij ons bevestigd is zullen de producten worden uitgeleverd.

PayPal
PayPal is ’s werelds snelst groeiende internationale betaalsysteem. Bij PayPal staat veiligheid voorop. Via PayPal heeft u ook de optie om met creditcard te betalen.