De mogelijkheden

U vindt in onze webshop alle mogelijke varianten wandprofielen die er zijn, zoals golfplaten, damwandprofielen en rabat. U kunt kiezen uit verschillende structuren, coatings, kleuren en diktes. Elk wandprofiel kent een eigen toepassing.

Bekijk de producten

Accessoires

Op deze pagina vindt u algemene informatie over de Finish accessoires. 

U vindt in onze webshop alle mogelijke varianten accessoires en zetwerk die er zijn, dit voor een juiste afwerking van de gebruikte golfplaten, damwand- profielen en rabat delen. U kunt kiezen uit verschillende structuren, coatings en kleuren. Elk profiel kent een eigen toepassing.

Finish Profiles is ruim 30 jaar producent van hoogwaardige dak- en gevelbeplating. Vanuit onze hoofdvestiging in Purmerend bieden wij een breed assortiment aan van zelf geproduceerde profielplaten, dakpanplaten, damwandplaten, staalprofielen, zetwerk en accessoires.

Dankzij een modern machinepark en een uitgekiende organisatie kunnen wij onze producten snel produceren. Wij zijn natuurlijk ook in staat om deze producten snel aan u uit te leveren. En dat geldt natuurlijk niet alleen voor onze profielplaten, maar ook voor het bijbehorende zetwerk.

Onze producten worden altijd gemaakt uit dezelfde rol staal. Hierdoor zijn kleurverschillen uitgesloten en leveren wij een prachtig product aan u uit.

Finish Profiles maakt voor haar producten uitsluitend gebruik van de beste kwalilteit staal en coatings van Tata Steel. Kijk bijvoorbeeld eens naar ons aanbod met de HPS200 Ultra® coating.

Deze zeer hoogwaardige coating is het beste wat de markt te bieden heeft. En dat ziet u terug in onze garantie van 30 jaar!

Natuurlijk bieden wij onze producten ook met een polyester coating aan. Waar u ook voor kiest, Finish Profiles is uw betrouwbare partner, ook in accessoires. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan met ons contact op.Heeft u meer informatie nodig bij het bestellen van uw order?

Bel ons op 0800 2090

Meten is weten & monteren

Constructie

De constructie waarop de sandwich wandpanelen worden gemonteerd dient vooraf op vlakheid en maatvoering te worden gecontroleerd, en waar nodig worden aangepast.

Belasting

De afstand van de steunpunten en de opzegbreedtes dienen in overeenstemmingen te zijn met de geldende belastingstabellen.

Lengte x Breedte

Het oppervlak van uw wand kunt u berekenen door lengte x breedte te nemen. Vergeet niet dit keer 2 te nemen wanneer uw wand 2 gelijke vlakken heeft!

Montage instructies

Vind hier de instructies voor de montage van uw sandwich wandpanelen.