WANDPROFIELEN

“KOOP IN UW REGIO” is de webshop van Finish Profiles.

U vindt in onze webshop alle mogelijke varianten wandprofielen die er zijn, zoals golfplaten, damwandprofielen en rabat delen. U kunt kiezen uit verschillende structuren, coatings, kleuren en diktes. Elk wandprofiel kent een eigen toepassing.

Op deze pagina zetten wij alle Finish Profiles wandprofiel productkenmerken voor u op een rij. Geven technische informatie en de nodige meetinstructies.

De Finish wandprofielen en de bijbehorende toebehoren bestelt u in onze webshop. U kunt bij ons wandprofielen op maat bestellen of standaard met de optie uit voorraad geleverd bij een bij een dealer in uw regio. Heeft u vragen? Onze klantenservice beantwoordt deze graag: 0800 2090

Benieuwd naar welke profiel de juiste keuze voor u is? Klik op één van onderstaande buttons.

METEN IS WETEN & MONTEREN

Constructie

De constructie waarop het wandpaneel wordt gemonteerd dient vooraf op vlakheid en maatvoering te worden gecontroleerd, en waar nodig worden aangepast.

Belasting

De afstand van de steunpunten en de opzegbreedtes dienen in overeenstemmingen te zijn met de geldende belastingstabellen.

Lengte x Breedte

Het oppervlak van uw dak kunt u berekenen door lengte x breedte te nemen. Vergeet niet dit keer 2 te nemen wanneer uw dak 2 gelijke vlakken heeft!

Montage instructies

Vind hier de instructies voor de montage van uw dak.

bekijk hier

Schermafbeelding 2016-05-31 om 14.02.14

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele meetfouten!

KOMT U ER NIET UIT?

BEL ONS OP  0800 2090 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MA T/M VRIJ 08:00 – 17:00 uur

ANDRE

JURGEN

RONALD

Bekijk hier ons assortiment op het gebied van

Dakprofielen
Share This