SANDWICH DAKPANELEN

“KOOP IN UW REGIO” is de webshop van Finish Profiles.

Op deze pagina vindt u algemene informatie over de Finish sandwich dakpanelen. Zoekt u naar sandwich dakpanelen, maar twijfelt u over welk paneel u nodig heeft? U vindt hier alle productkenmerken op een rij, technische informatie en een handige meetinstructie.

Ons voordeligste sandwichdakpaneel is leverbaar uit voorraad in standaard maten bij een dealer in uw regio. U kunt ook kiezen voor een op maat gemaakt sandwich dakpaneel.

Wilt u snel uw prijs berekenen en bestellen? Ga dan naar onze webshop. U bestelt hier uw sandwichdakpaneel op maat of maakt een keuze voor standaard sandwichdakpanelen.

Benieuwd naar welke sandwich dakpaneel voor u de juiste keuze is? Klik op één van onderstaande buttons.

METEN IS WETEN & MONTEREN

Constructie

De constructie waarop het sandwich dakpaneel wordt gemonteerd dient vooraf op vlakheid en maatvoering te worden gecontroleerd, en waar nodig worden aangepast.

Belasting

De afstand van de steunpunten en de opzegbreedtes dienen in overeenstemmingen te zijn met de geldende belastingstabellen.

Lengte x Breedte

Het oppervlak van uw dak kunt u berekenen door lengte x breedte te nemen. Vergeet niet dit keer 2 te nemen wanneer uw dak 2 gelijke vlakken heeft!

Montage instructies

Vind hier de instructies voor de montage van uw dak.

bekijk hier

Schermafbeelding 2016-05-31 om 14.02.14

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele meetfouten!

KOMT U ER NIET UIT?

BEL ONS OP  0800 2090 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MA T/M VRIJ 08:00 – 17:00 uur

ANDRE

JURGEN

RONALD

Bekijk hier ons assortiment op het gebied van

Sandwich wandpanelen
Share This