DAKPANPLATEN

“KOOP IN UW REGIO” is de webshop van Finish Profiles.

Bent u op zoek naar dakpanplaten? U vindt hier alle productkenmerken op een rij, technische informatie en een handige meetinstructie.

Finish dakpanplaten en de benodigde toebehoren bestelt u eenvoudig via onze webshop. Bestel uw dak op maat of maak een keuze voor standaard dakpanplaten leverbaar uit voorraad bij een dealer in uw regio. In onze webshop ziet u de verdeling tussen maatwerk shop en uit voorraad shop. Is het niet duidelijk? Neem contact op: 0800 2090.

Finish dakpanplaten onderscheiden zich door de langere levensduur, het lichte gewicht, de stormbestendigheid en de zeer eenvoudige montage. Kiest u voor Finish, dan kiest u voor snelheid, service en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Meer weten? Bekijk snel hieronder de kenmerken per dakpanplaat.

METEN IS WETEN & MONTEREN

Hoek naar hoek

Meet het dak van hoek naar hoek. Als deze maten verschillend zijn, is het dak scheef. Veel van deze verschillen zijn weg te werken met het windveerdetail.

Lengte x Breedte

Het oppervlak van uw dak kunt u berekenen door lengte x breedte te nemen. Vergeet niet dit keer 2 te nemen wanneer uw dak 2 gelijke vlakken heeft!

Aanbevolen dakhelling minimaal 14 graden

U kunt dit als volgt opmeten. Bijvoorbeeld: als afstand A = 4,5 meter is dan moet afstand B meer zijn dan, of gelijk zijn aan 1,12 meter. Hier kunt u de volgende berekening voor gebruiken:  4,5 x 0,25 m = 1,12.

Montage instructies

Vind hier de instructies voor de montage van uw dak.

bekijk hier

Schermafbeelding 2016-05-31 om 14.02.14

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele meetfouten!

KOMT U ER NIET UIT?

BEL ONS OP 0800 2090 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MA T/M VRIJ 08:00 – 17:00 uur

ANDRE

JURGEN

RONALD

Bekijk hier ons assortiment op het gebied van

Wandprofielen
Share This